Despre mine

Ils sont fous ces Roumains

Secțiunea “despre mine” ar trebui să conțină informații legate de persoana și activitatea mea. Pentru început vă pot spune că la aproape 40 de ani am realizat că doar călătoriile îmi aduc bucurie. După o viață în care am încercat multe domenii, am decis să scriu despre locurile pe unde mă plimb eu. Și pe care le prezint turiștilor.

Ils sont fous ces Roumains

Între timp am finalizat și cel mai mare proiect al meu, o carte despre România. Scrisă de o franțuzoiacă, apărută la Editura Piatnitsa dar comercializată și în România la librăria Mihai Eminescu din București, cartea prezintă lucrurile mari și mărețe realizate de români de-a lungul anilor. “Ils sont fous ces Roumains” ne învață să fim mândri de România.

ultima vale verde 1   ultima vale verde 2

În anul 2018 l-am întâlnit pe Mark T. Sullivan pentru una dintre cele mai interesante experiențe din viața mea. De curând (adică în 2022) am intrat în posesia romanuluiUltima vale verde”. Sunt onorat apar la capitolul mulțumiri, sunt fericit munca mea a dat roade, sunt încântat îmi apară numele într-o nouă carte. La rândul meu îți mulțumesc ție, Mark T. Sullivan pentru această oportunitate. Datorită ție și ideii tale am cunoscut oameni care au făcut istorie și am aflat povești ce nu mai fuseseră spuse nimănui, niciodată. atașez și link-ul emisiunii “Lecturile orașului” de la Radio România Cultural, unde Anamaria Spătaru prezintă această carte și unde a inclus și câteva cuvinte din interviul pe care i l-am acordat.
https://www.radioromaniacultural.ro/lecturile-orasului…/